2009-11-29

Rise Today

Hade tänkt skriva ett inlägg om Boulderproblemen idag på dom kommersiella gymmen, men eftersom det är ungefär samma saker överallt (kommersiellt eller inte) så blev jag lite inspirerad efter brunoshows inlägg att skriva om boulder tävlingar.

Formatet kring boulder open diskuteras ibland och med varierande (läs: inga...) resultat, men med tanke på hur väl boulder bash och 50 Fresh lyckas med sina koncept så borde en tankeställare iaf trilla in då och då.

Efter övervåningen är klar på karbin så kommer det att finnas utrymme för att anordna en större tävling, vi har ju trots allt bra byggare för det, vi har utrymme och vi har en bredd som gillar att tävla. ( det kommer trots allt runt 90 själar till varje Boulder Open. )

Tanken på en Seniorbouldertävling i Stockholm är lite lockande, delvis eftersom problemen som kommer upp är oftast häftiga och drar i sin tur folk som vill testa sin nivå.

I framtiden så diskuteras också en Leadtävling men det är efter att ett par förändringar har skett... som vi inte ska prata högt om...

Förhoppningsvis så startar Karbin en klätterklubb i framtiden och drar igång med lite seriösare tävlingar och kanske Boostar och fixar BO konceptet till en lite mera modern tävling som ligger mera rätt i tiden...

Fast vem vet, saker och ting är ju bra som det är... men förslag på förbättringar mottages tacksamt för vidare diskussion inom Boulderpersonalen.
Denna Boulder Open ska det byggas mindre eftersom en liten Måleri-renovering är igång på Boulderingen.





Inga kommentarer: