2009-07-30

Mad as a Maddog over how things went.

Låt oss säga att Captain Mike skulle Få Superkrafter, och kunna klättra utomhus regelbundet, förutom att kunna klättra hårt, så skulle Han också se till att klara av svåra leder och problem.

Förutom att Stoltheten skulle svämma över så är fokus på att se till varenda jävel som finns i lilla landet i norr ska få se hur jäkla stark Captain Mike är.
Med andra ord skulle Han se till att släpa lillebror, mamma&pappa, syster, fru, flickvän eller mormor ut i skogen med en videokamera och dokumentera varje sekund av bestigningen.

Speciellt om det skulle röra sig om klättring i den magiska graden.

Ur en annan synvinkel kan man också ta med scorecardet i beräkningen, till slut börjar ju folk undra, och om Captain Mike klättrar hårt eller mycket så borde en liten film läggas ut till allmän beskådning, och om det inte finns till allmän beskådning så borde det åtminstonde filmas för egen bruk.

Att visa bilder på en bestigning är ungefär som att visa bilder på usain bolt halvvägs i ett hundrameterslopp, det visar ingenting förutom att han faktiskt var där.
Inte att han sprang färdigt eller vann för den delen, för det behövs en komplett video som backar upp han.

8B är Absoluta elitnivå i sverige och om man utger sig för att vara det så ska man faktiskt klara av att granskas i sömmarna av sämre och mera avundsjuka klättrare.
Att säga att man klättrar för sin egen skull och inte vill ha uppmärksamhet är väldigt motsägelsefullt när man samtidigt har ett 8a.nu scorecard och därigenom får uppmärksamhet som i sig generar väldigt mycket frågor.

så om det var Captain Mike som var stark så skulle han bevisa för alla som undrar, och det med råge.
om det är över internet eller ansikte mot ansikte spelar ingen roll, är man så stark så ska det inte ens behövas...

Jaja, nog misstanke och hat.

På söndag fortsätter semestern, Den här gången lite sydligare.
Västkusten bästkusten enligt rykterna.
hoppas på bra väder och fin klättring, förhoppningsvis så kanske det kommer en video.

Kram

2 kommentarer:

Jon sa...

Jag har uppskattat din blog den senaste tiden. Det här inlägget är dock ganska märkligt. Har du några funderingar är det faktiskt inte svårare än att ställa en fråga personligen. Visst, det kanske är en jobbig sak att konfrontera någon med men det är betydligt mer konstruktivt än spekulativa resonemang.

Att du skulle göra på ett sätt betyder inte att alla skulle göra så.

Ha det bra i väst!

Anonym sa...

Lägg ner Sora Lansea. Åker på en propp snart.