2010-11-14

Grishelg - ett par dagar i dekadensens tecken

Ja, den här helgen eller snarare veckoslutet har varit riktigt grisig, det började med att jag tog ut helg runt 1400 i fredags och utan att överdriva så har mitt kaloriintag sen dess överskridit fyrsiffrigt utan problem...

Som sagt så var jag och fire på det goda köket i älvsjömässan, 4-6000 kalorier senare åkte vi hem och fortsatte med ett par riktiga fina ostar, varav en vitlöksroulé som var väl värd allt släpande fram och tillbaka på mässgolvet.
I lördags så var det taklagsfest hemma hos mina föräldrar och jag är inte den som tackar nej till oxfilé och potatisgratäng när det läggs på tallriken i enorma mängder.
Efter det var det chokladmousse och monster jam på Globen.

Vad försöker jag säga med detta då? Jo, den som undrar varför jag inte äter mer än någon deciliter ris den här veckan som kommer har just fått det förklarat för sig.

Något helt annat däremot är att jag är klar med mitt höstprojekt, nämligen att bygga nya trävolymer till Boulder-SM.
Det blev till slut 1 renoverad och 9 st helt nya volymer, främst inspirerade av klätterverkets stora samling av volymer i alla dess olika former och färger, flera har jag faktiskt kopierat rakt av för att dom är så bra.

En bra form är en bra form.

Även ett annat projekt närmar sig sitt slut, nämligen operation ommålning av övervåningen, mellanvåningen och trapporna.
Skönt!

Efter SM ska jag bygga lite mer problem till boulder open och sen hoppas jag att jag kan bygga några leder.
Det är många som vill att jag ska bygga fler leder och jag måste hålla med! :-)
Det har varit lite lugnt på den fronten.
Ska bli kul å se om man kan utvecklas mer i sitt ledbyggande nu i vinter.

Just nu måste jag bara säga att det är så jäkla kul att jobba med klättring!

Ha de kanon!

Inga kommentarer: