2009-09-17

Två komponenter

Senaste veckan har varit rätt så kul, ledbygget har kommit igång igen efter en riktigt försummelse av undertecknad och det har faktiskt blivit rätt kul att bygga.
Att bli anklagad för plagiat är faktiskt inte kul, även om det glider fram som komplimanger så vill man ju sätta sin egen prägel.

What the hell...? vad säger jag... det är väl en bra sak att folk tror att det är någon annan som har byggt... då slipper jag få en massa skit för det.

Nej, Skämt åt sido så är det ju en bra kvalité att kunna bygga variationsrikt och inte fastna i gamla mönster. Ett Kvalité som Proffs är ju att kunna bygga så att folk inte tror att man själv har byggt den.

Dom senaste lederna har faktiskt varit riktigt bra, om jag får tillåta mig lite beröm.

------------

När det gäller boulderingen så kan vi väl säga såhär, Irish Coffee + 21.30 = Svårt att somna = ligga och fundera på vad man ska bygga för boulders till nästa BO.

Jag är faktiskt riktigt sugen på att skruva riktigt coola Problem den här omgången, det kommer att bli riktigt kul.

Speciellt med tanke på att dom nya volymerna kanske blir klara imorgon och då är det ju som sagt bara att smälla upp dom.
Alltid fett med nya volymer, problemet är att komma på vart man ska sätta upp dom, just nu har jag inga idéer men dom droppar väl in lagom tills på torsdag, då allt är rivet och det är dags att skruva upp dom.

Apropå Nyheter (kanske man inte kan kalla den) men jag har utfört ett experiment på några av dom som innehåller tvåkomponentsfärg, Strukturmedel och en massa hopp...

Det blev sådär, det ser proffsigare ut men den vanliga färgen har finare friktion.
Jag kommer att prova att blanda i mer strukturmedel, men risken finns ju då att det kan blir riktigt blodigt efter ett tag.

Mina enda förhoppningar är dock att det ska hålla bättre än sina föregångare, vilket det kanske gör.
Vi får se.

Funkar det, så kommer samtliga Små trävolymer att få ett lager med Skinnmördande Färg på sig.

-------------

Senaste Inlägget blev lite skrivet i affekt och trots att vi har gjort avbön hos bruno att inte hålla på med sådant tjafs så kunde jag tyvärr inte hålla mig.
När vissa sitter på Sydpolen och andra sitter på Nordpolen så sitter vi själva skönt mitt i ekvatorn och drar nytta av båda ytterligheterna på sitt sätt.
Alltid skönt med lite glaciäris i Colan, och solbränna på västkusten.

------------

Måste erkänna att jag längtar tillbaka till Smögen... och Tarfala.

------------

Vi avslutar med att hylla FirningsKungen! alltid trevligt när folk börjar leta sig ut till klipporna med Stora klippklätterboken i ena handen och långslingan i andra... eller var det en Prussik...
Vi kan väl också tillägga att alla har vi hängt där och svurit åt det ena (repet) eller det andra (killen som filmar).

Däremot är det Henke som gjorde det senast!

Nu tar vi allihopa och Kramas!

Inga kommentarer: